O meni

Vjerujem da uz fizioterapiju svatko može biti zdraviji i živjeti kvalitetnije.

Već osam godina svjedočim pozitivnim primjerima klijenata koji su se zahvaljujući fizioterapiji uspješno oporavili i dobili priliku ponovno uživati u životu.

A sada je vrijeme da i ti postaneš jedan/jedna od njih.

Kako je sve počelo

Nakon završenog studija fizioterapije u Zagrebu odvažio sam se preseliti u drugu državu i krenuti u životnu avanturu. Svoj poslovni put započeo sam u Klinici za neurološku rehabilitaciju Asklepios gdje sam naučio sve o timskom radu i organizaciji te pronašao svoj poziv.

Stalna želja za napredovanjem i testiranjem vlastitih mogućnosti motivirala me da se zaposlim u privatnoj praksi za fizioterapiju i u konačnici otvorim svoju prvu privatnu praksu u Njemačkoj.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu i edukacijama u inozemstvu stekao sam neprocjenjivo znanje i iskustvo te otkrio kakav fizioterapeut želim biti.

Ipak…
Životne okolnosti s razlogom su me odvele u drugom smjeru i vratile u Hrvatsku.

Što nas dovodi do ovog trenutka danas. Trenutka u kojem vjerujem da se srećemo s razlogom kako bih ti svojim znanjem i iskustvom pomogao da se riješiš bolova i drugih tegoba te naučiš bolje brinuti o svom zdravlju. Drago mi je što si ovdje.

Piši mi i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za tebe kako bi što prije započeo tvoj život bez bolova.

Domagoj Markanović - Fizioterapija Markanović

Pridruži se 5000+ zadovoljnih klijenata i ostvari željene rezultate.

Prijavom na naš newsletter ostvaruješ 10% popusta na fizioterapeutski pregled